Klanttevredenheid

Dag in dag uit gaan wij voor lachende gezichten vanaf de ochtend. Dankzij een gevarieerd aanbod van lekkere chocopasta’s bieden we voor elk wat wils. De ene is dol op de fondant terwijl de andere liever hazelnoot lust. Voor de lijners en diabetici is er de chocopasta zonder toegevoegde suikers. Alsook gluten-en lactosevrije choco voor gluten- en lactoseintoleratie.

werkvloer
vuurwerk en chocopasta potten

Sinds 1955 is iedere boterham een feest

Onder leiding van Hans Van Weyenberg en Paul-Henri Verhelst is het familiebedrijf toe aan haar derde generatie. Vanaf dag één besteedden we bijzonder veel aandacht aan onze producten. De smaak en een uitstekende smeerbaarheid zijn de voornaamste troeven van onze chocopasta’s.

DOOR DE JAREN HEEN

  • 1955

    Clement Veyt start zaak als melkventer en begint in 1957 met een nevenbedrijf gericht op de productie van verse kaas. De éénmanszaak 't Boerinneke is geboren.

  • 1965

    Lancering van de eerste chocopasta onder het merknaam 't Boerinneke.

  • 1975

    Het chocopasta-merk ''Marino'' wordt overgenomen.

  • 1997

    De schoonzoon van Clement, Joseph Van Weyenberg, neemt het heft in handen en hij kreeg daarbij in 2000 hulp van zijn zoon Hans. Hij voerde een modernisering door en zal het bedrijf verder ontwikkelen.

  • 2002

    Definitieve stopzetting van alle kaasactiviteiten om zich nog beter te kunnen focussen op de productie en commercialisatie van chocopasta.

  • 2003

    Integratie van de voedselveiligheidsnormen bekroond met de BRC en IFS .

  • 2010

    Aanzienlijke investeringen tijdens de laatste jaren moeten het bedrijf helpen om de verdere expansie op te vangen en de toenemende modernisering verder te ontwikkelen.

  • 2015

    60 jaar Boerinneke.