Hoog bezoek!

HOOG BEZOEK!

Deze week kregen we bij Boerinneke wel héél hoog bezoek... Koning Filip en Koningin Mathilde waren alvast super blij met deze royale pot Boerinneke Choco! :-)

Lees meer

BOERINNEKE BOUWT AAN HAAR TOEKOMST.

Na het vieren van onze 60e verjaardag engageren we ons dag in dag uit met een sterke focus op de toekomst. Om de toekomst van ons bedrijf veilig te stellen is uitbreiding een absolute must. Vandaag is de dag dat het gemeentebestuur van de Scheldegemeente, Sint-Amands, groen licht geeft voor de verdere uitbreidingsplannen van Boerinneke.

Nu het bedrijf niet langer zonevreemd is, heeft Boerinneke de kans om v...

Lees meer
Boerinneke bouwt aan haar toekomst.
Al 60 jaar is iedere boterham een feest!

AL 60 JAAR IS IEDERE BOTERHAM EEN FEEST!

Sinds 1955 zijn wij verantwoordelijk voor heerlijke en kwaliteitsvolle chocopasta. 2015 is het feestjaar waarin we zestig kaartjes uitblazen. Ter gelegenheid van onze zestigste verjaardag steken we de chocopasta van het Boerinneke tijdelijk in een ander kleedje. Heb jij onze nieuwste verpakking al ontdekt in jouw fa...

Lees meer

CHOCOPASTA VAN HET BOERINNEKE VOOR IEDEREEN!

De Boerinneke familie bereidt uit en stelt haar nieuwste variant zonder lactose en gluten voor. Deze chocopasta van het Boerinneke is geheel zonder gluten en lactosevrij, zonder dat we hebben ingeboet aan de smaak. 

Lees meer
Chocopasta van het Boerinneke voor iedereen!